Valentino Rossi Barcelona motor


Op ebay verschijnt er voor heel veel geld de Minichamps 1/12 versie van de Barcelona 2008 motor van Valentino Rossi. Dit is een model die tot op heden nog niet door Minichamps is aangekondigd (volgende maand nieuwe katalogus, misschien dan wel) maar Minichamps heeft deze motor wel in een oplage van 500 stuks voor sponsor Wudy gemaakt. Hopelijk komt deze ook snel voor de gewone markt.

Ixo Models heeft aangekondigd in de schaal 1/43 de 2008 Ford Focus van Merksteijn uit te gaan brengen. Wanneer is nog onbekend. Ander Merksteijn nieuws betreft de 1/18 Norev Porsche RS Spyder van Van Merksteijn. Deze gaat nog steeds komen maar blijkbaar heeft Norev toch besloten deze zelf op de markt te gaan brengen. Dus geen RepliCars die er 1000 stuks laat maken, maar Norev zelf. Gevolg hiervan is, is dat de prijs naar beneden zal gaan. Waarschijnlijk zal de prijs euro 44,95 worden. Planning van uitleveren is mei-juni 2009.
Nieuw binnen gekomen is de Discovery 3-dvd documentaire "The secret life of Formula One". Vaak zijn autosport dvd's engelstalig, athans deze serie ook. Maar in ieder geval is er nu Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Het is al weer wat gedateerd met Montoya bij Williams maar achter de schermen bij Formule 1 blijft mooi om te zien! Klik hier om te bestellen.
Valentino Rossi Barcelona motor Valentino Rossi Barcelona motor Reviewed by GPworld on januari 26, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.