Michael Schumacher dag!

Vandaag komen er twee belangrijke Michael Schumacher 1/18 modellen binnen. De eerste is de langverwachte Barcelona 2007 testauto. De Ferrari F2007 waarmee Schumi even meteen even de snelste tijden liet noteren. Deze is geproduceerd door Elite en er komt een klein stukje van de overall van Michael Schumacher bij. Klik hier om te bestellen.
Het tweede model is ondertussen al de vierde in de reeks Elite modellen die samen de vijf wereldkampioenschaps Ferrari's gaan worden. Dit keer is het de beurt aan de 2003 auto, de F2003GA welteverstaan waarmee Schumacher in Japan zijn 6e titel mee veilig heeft gesteld. Klik hier om te bestellen.

Eindelijk is Bobby D ook bevestigd. Zal hem wel een hoop geld gaan kosten, het is te open dat Doornbos daar een beetje kan winnen en prijzengeld kan terugpakken. In ieder geval goed nieuws om daar een Nederlander te zien en helemaal om bij de Indy500 een Nederlander te hebben.

Nogmaals de opmerking dat komende maandag de winkel gesloten is. Dus nu niet zeggen dat je niet gewaarschuwd bent als je een weg baant tussen alle clowns en elvis presley figuren om er achter te komen dat de GPworld deur gesloten is!
Michael Schumacher dag! Michael Schumacher dag! Reviewed by GPworld on februari 21, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.