pakketten zoek!

Diverse pakketten zijn onderweg naar GPworld. Anders gezegd had er al moeten zijn. Lijkt wel of alles misgegaan is. Een pakket uit Canada is zoek. Een pakket met 24-uur levering van UPS zit ondertussen al op 120 uur en einde lijkt nog lang niet in zicht. Uit Duitsland wat normaal binnen 2 dagen hier is, laat nu ook een dikke week op zich wachten. Tel daarbij op dat er één leverancier twee weken geleden zegt: volgende week komt de 1/18 Alonso van Norev binnen en het nieuwe deel van Ferrari La Storia. Afgelopen week niets gezien en vandaag hebben ze helemaal geen idee wanneer het komt.
Grappig is dat in navolging van de GPworld akties om bij Amalgam zelf A1GP modellen te laten maken ook in Tsjechie een winkel is die de A1GP auto van Tsjechie heeft laten maken. Misschien dat ik ga proberen bij voldoende belangstelling om er een paar hier naar toe te halen. Bij interesse mail even naar info@gpworld.nl
Ander nieuws omtrent A1GP is dat AutoArt op de Nuremberg beurs vorig jaar al aangekondigd had in de schaal 1/18 de Lola A1GP auto uit te brengen in twee nog nader te noemen liveries. Een jaar later staan ze op dezelfde beurs met in ieder geval wellicht de mooiste livery die er destijds was: Team China. Nou hoop ik dat de tweede livery Nederland zal worden. Commercieel gezien was en is A1GP in Nederland toch wel populairder als elders. Dus waarom niet? Leuk dat bij het zien van de foto van de Team China A1GP direkt Ho-Pin Tung roept dat hij er een aantal wilt hebben. Gaaf om een auto in de kast te hebben staan waar jezelf in gereden hebt.
Persoonlijk blijf ik de Lola waar de A1GP serie mee begon toch mooier vinden als de Ferrari waar ze nu mee rijden. De Lola was qua vorm anders, heel erg kenmerkend en herkenbaar als A1GP auto terwijl de Ferrari nu vergelijkbaar is met alle andere klasses, Superleague, Renault World Series, Formule 1, etc.

Dan komt er vandaag wellicht een zending binnen met nieuwe Brumm modellen. Ook deze zending had zaterdag met TNT bezorgd moeten worden. In ieder geval bestaat deze zending uit een nieuwe Gilles Villeneuve 1/43 model en diverse Ecurie Francorchamps modellen. Klik hier voor het overzicht van Ecurie Francorchamps.
Over La Storia gesproken, het volgende deel wat er gaat komen, dus niet het deel wat er nu eigenlijk al had moeten zijn, maar deel 18 stond ook al op de Nuremberg beurs, zie bovenstaande foto. Het is de Ferrari F92A van Jean Alesi uit 1992. Het model met de dubbele bodem en luchtinlaten die aan een straaljager doen denken maar ondertussen scoorde Ivan Capelli maar slechts 3 punten. Dat kan je nu toch ook niet voorstellen dat een coureur die voor Ferrari uitkomt, maar 3 punten in een seizoen scoort. Hier is het verhaal te lezen over wat er dat jaar allemaal fout ging.


pakketten zoek! pakketten zoek! Reviewed by GPworld on februari 09, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.