BrawnGP schaalmodelletje

Allereerst voor de duidelijkheid: Morgen is de winkel gesloten. Vrijdag gewoon geopend van 09.30-21.00 uur.

Amalgam
Gisteren is door Amalgam de BrawnGP bolide aangekondigd in de schaal 1/8. Voor de liefhebbers die net de loterij hebben gewonnen, dit is je kans!

Minichamps
Op de website van Minichamps staat nu de volgende afbeelding van Jenson Button 1st win in Hungary in de Honda RA106. Ondanks dat ze het Hans systeem zijn vergeten ziet het er wel weer mooi uit. Klik hier om te bestellen.

Formula One game.
Het is lang geleden dat er voor het laatst een fatsoenlijk Formule 1 spel is geweest. Codemasters heeft vorig jaar bekend gemaakt dat zij de rechten hebben gekocht en met een nieuw F1 spel gaan komen. Klik hier om een filmpje te bekijken omtrent dit spel. Het interview is opgenomen in Breda bij GR8 industries die ook voor Codemasters werken.

Formula One livestream
Om de vrije trainingen van Formule 1 live op je computer te kijken kun je de volgende link gebruiken. De eerste en tweede vrije training is zonder commentaar. Bij de zaterdagtraining hoor je twee Spanjaarden babbelen. (ik denk Alonso fans) Als er geen training bezig is worden er oudere races uitgezonden.

Om klassieke Formule 1 wedstrijden volledig te kunnen bekijken kun je de volgende
link gebruiken. Onlangs heb ik Spa 1992 gezien, Monaco 1993 en Spa 1998. Commentaar is engels.
BrawnGP schaalmodelletje BrawnGP schaalmodelletje Reviewed by GPworld on april 29, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.