Renault Kleding


Gisteren is de 2009 Renault F1 kleding binnen gekomen. Dit jaar iets andere kleurstelling, voornamelijk wit met oranje en uiteraard van Elf brandstof naar Total. Voor dit jaar is er geen fleece maar worden die van vorig jaar gewoon verkocht (met Elf reclame). Wel is nieuw een jas soortgelijk aan de fleece, zie bovenstaande afbeelding. Daarnaast T-shirt, Polo, Cap, muismat en portemonee. Het team-overhemd doe ik dit jaar op bestelling, vorig jaar te weinig van verkocht.
Klik hier voor het volledige overzicht.
Morgen komt ook de Porsche 917K binnen van Gijs van Lennep. Dit keer niet van Minichamps, ook niet van Spark, nee van Brumm. Deze Le Mans winnaars auto hebben ze daar zo toegetakeld dat het een lichtbeschadigde versie is met het nodige vuil erop wat je na 24 uur racen op Le Mans zou verwachten. Klik hier om te bestellen.

Dan komt er deze week ook als het goed is nog een klassiek boek binnen. Het boek is al uit 1995 maar gewoon leuk! Het is de biografie van Nigel Mansell die loopt tot eind 1994. Dus eigenlijk precies zijn top, daarna had hij beter kunnen stoppen als te proberen zijn vette lichaam in een McLaren te proppen. De bovenstaande foto zal dan wel gemaakt zijn voordat hij in de McLaren had ingestapt. Ondanks dat hij door zijn wenkbrauwen wel wat weg heeft van een stripfiguur (Paling en Ko) is hij natuurlijk F1 kampioen en IndyCar kampioen geweest. Nelson Piquet heeft ooit de vrouw van Mansell "ugly" genoemd. Oordeel zelf, Rosanne Mansell is de onderste van alle coureurs vrouwen.

Interview Ayrton Senna.

Op youtube staat een 40 minuten durend interview met Ayrton Senna verdeeld over 4 delen. Voorzien van Engelse ondertiteling. Klik hier om deel 1 te zien.
Renault Kleding Renault Kleding Reviewed by GPworld on april 09, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.