Helemaal gratis tv kijken bij GPworld

Gisteren begon het MotoGP weekend in Assen. Vandaag kwalifikatie en morgen de race. In de winkel zal de televisie aanstaan, dus wie zin heeft om hier te kijken is welkom. We zullen wel zien of niet iedereen naar Assen is gegaan. Grappig dat ik gisteren van een Duitse klant hoorde dat ze hem boos aankeken toen hij in de drukte bij de Yamaha pits vroeg wie die 46 was en of die een beetje goed was!
Vandaag komt binnen in ieder geval de 1/43 Spark Michele Alboreto Tyrrell uit 1989. Tevens komt de 1974 Carlos Reutemann Brabham Ford BT44 binnen. Van Carlos Checa komt in de schaal 1/12 de 2007 brommer binnen.
Van Ixo komen de drie modellen binnen die eerder deze week zijn aangekondigd, de Citroen C4 WRC presentation car, de 1996 GULF McLaren F1 en de Subaru Impreza WRC car met de korte achterkant.

Volgende week komt van Minichamps de Ayrton Senna 1988 World Champion car binnen in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.

Dit weekend begint in Magny-Course het SuperLeague Formula seizoen. Ho-Pin Tung gaat ook meevoetballen en zodoende zijn er naast Yelmer Buurman en Dominique Muermans op een veld van 16 auto's maar liefst drie nederlanders. Maar je vraagt je af wat ze bij PSV bezielen om niet door te gaan met Buurman maar wanabee-driver Dominique Muermans erin zetten. Die kan nog geen deuk in een pakje boter rijden, zelfs niet in een pakje roomboter. Vorig jaar was hij in zijn seizoen Toyota Atlantic één keer 5de geworden in Laguna Seca, de rest ver buiten de top 10. Dan hoor je niet thuis in de veel krachtigere SuperLeague auto. Kan lachen worden. In Zolder ben ik van de partij!

Ook dit weekend weer IndyCar. Geen idee of Milka Duno meedoet. Maar doet ze wel mee, dan kan ze Doornbos denk ik wel voorblijven, helemaal als Bobby het weer lukt om hem plat te rijden! Je vraagt je af of Arie Luyendijk wel de goede aanwijzingen geeft als spotter : `Ok Bobby, nu op het rechte stuk een blinde bocht naar rechts!`

In 1999 was ik bij toeval aanwezig bij de ChampCar/CART series in Cleveland waar toen in het bijprogramma de Barber Dodge serie reed, vergelijkbaar met Formule Ford. De Nederlander Sepp Koster nam toen aan dat kampioenschap deel, geen idee wat hij tegenwoordig doet. In datzelfde kampioenschap deed dé Milka Duno ook mee, die dan in de paddock met een half/afgestroopte overall rondliep, waardoor het accent mooi op `de jongens` kwam te liggen. Een boze blik bij het aangapen heeft ervoor gezorgd dat ik niet echt een hele goede foto daarvan heb kunnen maken.
Wel deze foto kunnen maken, die gozer in dat rode ketelpak is dus even niet belangrijk, Sepp Koster maar links staat ze dan. Mooi plaatje om in te lijsten. Milka, ik en ketelpak.
Helemaal gratis tv kijken bij GPworld Helemaal gratis tv kijken bij GPworld Reviewed by GPworld on juni 26, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.