Helmpje Jenson Button

Het heeft even geduurd maar zometeen, in een mum van tijd, komt eindelijk het schaal 1/2 helmpje van Jenson Button binnen. Zeg maar, de helm van de 2009 wereldkampioen op schaal. Klik hier om te bestellen.

Voor diegene die de fantastische slotfase van de MotoGP race in Catalunya willen terugzien en de nodige mama-mia's willen horen, klik hier.

Op de TT van Assen volgende week zaterdag 27 juni kan Valentino Rossi misschien zijn 100ste overwinning pakken. Twee klanten van mij gaan al jaren naar de TT en hebben ieder jaar schitterende kaarten voor de Geert Timmer tribune linksboven. Zelf ben ik nooit op Assen geweest maar wat ik begreep is er een soort systeem dat je langzaam opklimt om elk jaar betere kaarten te mogen/ te kunnen kopen. Neem je dan kaarten een keer niet af, begin je weer onderaan.

In dit geval hebben ze in Assen van de fanclub voor het eerst een Rossi tribune waarvoor deze twee mensen ook kaarten hebben gekocht. Om volgend jaar hun eigen zitplekken niet kwijt te zijn hebben ze ook de Geert Timmer kaarten gewoon afgenomen.

Wie er interesse heeft om van deze twee goede kaarten gebruik te maken (euro 68,- per stuk, alleen zaterdag) kan even mailen:
info@gpworld.nl
Helmpje Jenson Button Helmpje Jenson Button Reviewed by GPworld on juni 16, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.