Nieuwe vitrine

Aloha, vanuit een zonnig Rijsbergen.

Gisteren geknutseld om een nieuwe vitrine in elkaar te zetten. Een vitrine kast van 90 centimeter hoog, in dezelfde stijl als de rest van de vitrines in de winkel. Prijs was niet verkeerd, euro 149,- per kast. Zo gezegd, zo gedaan.

Gisteren met het opbouwen kwamen we tot de ontdekking dat de onderkant, de sokkel en ook niet alle bevestigingen en schroeven erbij zaten. Een telefoontje naar de verkoper dus. Blijkt dat je dat apart moet kopen! Ze adverteren in die winkel met een bord vitrine euro 149,- zonder erbij te vermelden dat je de rest voor euro 67,- er nog bij moet kopen. Heel handig, twee keer rijden om op te halen en uiteindelijk goedkoop toch duurkoop.

Dit is'em dan:
Binnenkort komt van het nieuwe Amerikaanse schaalmodellen merk True Scale Miniatures een nieuw model uit, in de schaal 1/43 de Eagle Gurney-Weslake F1 #36 1967 Grand Prix of Belgium Winner. Gelimiteerd op 750 stuks en gesigneerd door Dan Gurney.
Amalgam heeft nieuwe aankondigingen gedaan:
In de schaal 1/8 zijn twee nieuwe modellen. De McLaren F1 LM en de Mercedes W196 Streamliner. Beide flinke modellen komen niet op voorraad in de winkel, maar kunnen wel besteld worden.

Daarnaast komt binnenkort in de schaal 1/4 het stuurwiel van de BMW Sauber F1.09. Dus weer wat moois voor Arie, die altijd bij mij alles van BMW koopt.
Nieuwe vitrine Nieuwe vitrine Reviewed by GPworld on juni 11, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.