Spark & Le Mans

Eind komende week komt de volgende Spark modellen binnen in de schaal 1/43: De 1964 BRM P57 van Tony Maggs en een nieuwe uitvoering van de Opel Rocket Car uit 1928.
Voor de Le Mans liefhebbers komt begin September de overzichts DVD van Le Mans 2009 uit. Wederom geproduceerd door Duke en engelstalig. Klik hier om alvast te bestellen.

Gisteren reed Ferrari rijder Luca Badoer maar liefst 4 maal te snel in de pitstraat. Hij is sneller in de pitstraat als op de baan want daar is zijn plek zo een beetje helemaal achteraan.

Op de één of andere manier stonden er hedenochtend tussen de Spam berichten door ("everyone will be jealous of your body" en "conquer women with your new love gun") diverse mailtjes met de vraag wanneer Spark gaat komen met de 1/43 Lola Aston Martin van Jos Verstappen. Eigenlijk kan ik daarop zeggen: geen idee. Volgens mij was het model aangekondigd voor September maar ja.......welke modelfabrikant komt nou op tijd met de modellen? Realistischer is om er een half jaar bij op te tellen.

Spark & Le Mans Spark & Le Mans Reviewed by GPworld on augustus 22, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.