Eerste foto's F60


Hier zijn dan de eerste foto's van de 2009 Ferrari F60 van Massa en Raikkonen in de schaal 1/18. Op buitenlandse forums wordt het model al helemaal afgekraakt. Persoonlijk vind ik er niets mis mee. Zelfs mooier gemaakt als de F2008 want bij deze versies hebben ze nu gewoon standaard smallere antennes gemonteerd op de neus. Maar het lijkt wel een beetje de trend op forums dat bij het signaleren van eerste foto's je met z'n allen zoveel mogelijk negatieve dingen gaat opspeuren en elkaar gek gaat maken.
En toch, ieder jaar is de Ferrari een bestseller. Lijkt me niet dat je eerst een model helemaal gaat afkraken om vervolgens het model wat je niet mooi vind gewoon gaat kopen dus het zal allemaal wel meevallen.
Klik hier om Massa alvast te bestellen en klik hier om Kimi alvast te bestellen.
In het grote GPworld magazijn kwam ik nog best veel Valentino Rossi 2002 figuren tegen in de schaal 1/12. Er zijn er maar 2500 stuks van gemaakt, dus vreemd dat van dit figuur er nog zoveel van staan. Voor de liefhebbers, voor moederdag volgend jaar alvast of alvast om het einde van de Ramadan te vieren, in de aanbieding Valentino Rossi 2002 figuur. Bestel hier.

Voor Fisichella was het gisteren een beetje een raar resultaat. Je oude team staat eerste en zelf sta je laatste. Hebben we Badoer niet onderschat? Voor alle liefhebbers die vanmiddag in de winkel de kwalifikatie willen kijken: Kom maar op iedereen is van harte welkom.
Eerste foto's F60 Eerste foto's F60 Reviewed by GPworld on september 12, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.