Rossi en Vettel

Het idee voor een exclusief Valentino Rossi figuur wat ik zelf had was de 2008 Mugello uitvoering. (helm met gezicht) Echter deze staat al in de planning voor toekomst bij Minichamps zelf. Elk Rossi figuur heeft een editienummer op de doos staan. Voor de kerst hebben we Rossi figuur 33 hier. In China zijn ze al bezig met nummer 39. Dus voorlopig blijft er nog wel Rossi spul komen. In de schaal 1/2 Rossi helmen waarvan we tot op heden alleen 2005 en 2003 Valencia hier hebben gehad, hebben zij al een planning tot nummer 7.
Over een paar weekjes komt de 2009 Red Bull van Sebastian Vettel uit. Volgens de website van Minichamps al uitverkocht op voorhand, dus noodzakelijk om nu te bestellen als je hem wilt hebben. Ook de foto's van het model zijn nu beschikbaar. Klik hier om te bestellen.



Vreemd.
Op verschillende auto websites verscheen gisteren een persbericht over het nieuwe Michel Vaillant dossier, Louis Chevrolet dat die vanaf gisteren in de winkel zou liggen. Ik heb hem nog niet ontvangen hier. Blijkbaar waren die persberichten een beetje voorbarig want een telefoontje naar de uitgeverij leerde mij dat de releasedatum overal 30 oktober is. Als het goed is worden ze vandaag of morgen aan me opgestuurd zodat ze 30 oktober in huis zijn. Klik hier om te bestellen. Maar wie was nou die blondine in die McLaren wat gisteren geplaatst was? De dochter van Mika Hakkinen.

Foto: W.J. Staat
Rossi en Vettel Rossi en Vettel Reviewed by GPworld on oktober 28, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.