Spark en MotoGP

Binnenkort komen er drie nieuwe interessante modellen uit van Spark in de schaal 1/43. De eerste is de 1979 Renault RS11 van Jean Pierre Jabouille. Daarnaast komt de Shadow DN1 van Jackie Oliver en in de Spark Le Mans winner reeks komt de 1974 Matra-Simca MS670B van Pescarolo en Larrousse.
Gisteren heeft Amalgam twee nieuwe modellen aangekondigd in de schaal 1/8. Ze gaan de Ferrari F60 van Kimi Raikkonen in de overwinning uitvoering van Spa-Francorchamps 2009 uitbrengen. Ook gaan ze de BrawnGP van Jenson Button uitbrengen in uiteraard de Brazilie 2009, World Champion uitvoering.

Ongeveer half december komt de DVD uit van het jaaroverzicht MotoGP 2009. Het seizoen telt nu nog 2 races, dit weekend Sepang en daarna nog de race in Valencia. Wederom is het een ontzettend spannend seizoen geweest. De DVD duurt 200 minuten en is engelstalig. Klik hier om de 2009 MotoGP DVD te bestellen.

In november brengt Duke al de MotoGP DVD uit genaamd "Evolution of a Species". Deze DVD behandeld het technische aspect van alle deelnemende motorfietsen aan de MotoGP. De film duurt 105 minuten en is engelstalig. Klik hier om te bestellen.

Zo hebben we van de winter weer genoeg te kijken!

Spark en MotoGP Spark en MotoGP Reviewed by GPworld on oktober 21, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.