Nieuwe helmpjes Valentino Rossi


Nadat een jaar geleden de laatste helmpjes van Rossi in de schaal 1/8 zijn uitgekomen komen eindelijk volgende week vrijdag twee nieuwe helmpjes binnen. De 1999 AGV helm en de 2002. Klik hier om te bestellen.
Voor de Red Bull en Sebastian Vettel verzamelaars komt volgende week de 1/43 1-2 overwinnings set binnen van Vettel en Webber samen. Uitvoering GP China, eerste overwinning van Red Bull, meteen een 1-2 en beide modellen op regenbanden. Klik hier om te bestellen.
In de serie 1/43 McLaren komt volgende week de 1977 James Hunt McLaren M26, uitvoering GP van Brazilie. Klik hier om te bestellen.

Volgende week komt van Rubens Barrichello in de schaal 1/43 de BrawnGP BGP01 binnen in de Melbourne uitvoering (2e plaats) Klik hier om te bestellen.
Verder komt van BrawnGP in de schaal 1/18 de reguliere 2009 auto van Jenson Button binnen. (Melbourne/ Maylasia uitvoering). Dus zeg maar de standaard auto (en niet de auto zoals gisteren binnengekomen die ondertussen bijna uitverkochte is met de vuisten in de lucht). Dus als je de eerste gemist hebt, dit is je kans op het tweede 1/18 Button model......als je snel bent! Klik hier om te bestellen. (ook van deze zijn maar 4000 stuks van geproduceerd)

Daarnaast komt in de schaal 1/43 de Bahrain GP uitvoering binnen van Jenson Button. Dit is het model voorzien van Virgin Galactic logo's ipv normale Virgin logo's. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe helmpjes Valentino Rossi Nieuwe helmpjes Valentino Rossi Reviewed by GPworld on februari 12, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.