Stop de persen : Extra foto's

Behalve de nieuwe minichamps aankondigingen die vanochtend zijn geplaatste zijn er vandaag zoveel foto's van nieuwe interessante artikelen binnengekomen, leuk om maar meteen even plaatsen. Alle artikelen komen de komende 6 weken uit.
De motor moet nog uitkomen maar het 2008 Valentino Rossi figuur van Barcelona komt wel al binnenkort. Geproduceerd in de schaal 1/12 door Minichamps. Klik hier om te bestellen.

Ook kunnen we binnenkort het eerste schaalmodel van Sebastien Buemi verwachten, de Toro Rosso uit 2009 in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
Waar we al heel lang op zitten te wachten komt ook binnenkort, de 1984 Ayrton Senna Toleman Hart waarmee hij in Portugal op Estoril rondreed in de rood/witte livery. In de schaal 1/43 zit hij al in de Senna collectie maar 1/18 komt deze dus binnenkort ook. Klik hier om te bestellen.
Niemand had het verwacht maar toch deden ze het: In Melbourne werd het team van BrawnGP eerste en tweede in 2009. Dit setje van beide auto's komt binnenkort uit in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
Ook scoorde in 2009 het team van Red Bull de eerste overwinning en ook dat was meteen een één-tweetje. Sebastian Vettel voor Mark Webber tijdens de regenrace in China. Ook deze komt binnenkort in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.










Stop de persen : Extra foto's Stop de persen : Extra foto's Reviewed by GPworld on februari 04, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.