BBR 1/18


In juli komt BBR met de Ferrari F430 GT - 1000 km of SPA 2007 in schaal 1/18. Bereden door Lambert Y. - C. Lefort - S. Lemeret. Gelimiteerd op 100 stuks.
Vanaf Juni worden de BBR 1/18 Ferrrai 458 Italia's uitgelevert. Deze is te reserveren. Het model is gelimiteerd op 900 stuks.

Voor de liefhebbers van MotoGP is er goed nieuws. Veel mensen verzamelen de jaaroverzicht DVD's die zijn uitgebracht door Duke. Helaas waren de jaren 2002, 2003 en 2004 al een tijd uitverkocht. Nu heeft Duke deze DVD's opnieuw bijgemaakt en zijn ze binnenkort ook weer leverbaar. Klik hier om je verzameling compleet te maken!

Qua leveringen van boeken en DVD's uit Engeland zal het even wat rommeliger worden omdat de groothandel daarvan in UK failliet is gegaan. De crisis begint dit jaar zijn tol te eisen. Als het goed is krijgen we nog één zending dit weekend of de week erop (met bovengenoemde MotoGP DVD's en Ferrari Phenomenon boeken) Daarna gaan we aan de slag via een andere leverancier.

Helaas is na een paar maanden het Minichamps forum op de Minichamps website al weer gesloten. Maandenlang is dit forum door een stel nederlandse pubers gebruikt om hun gal te spugen op Minichamps. Jammer, want er viel toch wat informatie van dat forum vandaan te halen.
BBR 1/18 BBR 1/18 Reviewed by GPworld on mei 27, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.