Renault R30 showcar



Binnenkort komt van Minichamps in de schaal 1/43 de Renault R30 showcar waarmee Kubica en Petrov furore maken. De versie die wij krijgen wordt uitgebracht in een beperkte oplage met speciale Renault verpakking. Klik hier om te bestellen.
Nu Schumacher een beetje op gang begint te komen in Barcelona is de 2010 cap van Michael Schumacher wel een ontzettend mooi moederdagskado. Welke moeder heeft nou niet als hartewens om van haar eigen kind deze schitterende pet te mogen ontvangen? Weer eens een keertje wat anders als een bosje bloemen! Klik hier om te bestellen.
Terwijl Michael Schumacher en MercedesGP momenteel maximaal profijt proberen te halen in de vorm van exposure dmv reclame campagnes en heel veel merchandise deal is ondertussen ook een samenwerking aangegaan met Scalextric voor slotbaan race auto's. Lees hier het hele bericht.

Hoelang zal het nu gaan duren voordat Minichamps de 2010 Michael Schumacher collectie: Barcelona Grand Prix car aan gaat kondigen. Met al die zichtbare updates is het voor Minichamps weer een uitgelezen kans om een nieuwe special aan te kondigen.
Renault R30 showcar Renault R30 showcar Reviewed by GPworld on mei 08, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.