Nieuwe DTM 1/18


Eind deze week komt van Norev in de schaal 1/18 de 2008 DTM Audi A4 van Martin Tomczyk binnen in de Red Bull cola livery. Klik hier om te bestellen.
De laatste jaren lezen we op de autosport nieuws site veel berichten over het wel en niet doorgaan van de Britse Grand Prix. Wel op de kalender, niet op de kalender, Bernie niet tevreden, Bernie wel tevreden. Contracteren van Donington in plaats van Silverstone wat helemaal fout gaat. Vervolgens is Silverstone na verbouwingen aan het circuit wel weer goed voor een nieuw contract. Kortom genoeg leesvoer over deze Britse circuit soap in het boek "The battle for the British Grand Prix". Klik hier om te bestellen.
Ik kan me nog een hele natte vrijdag herrineren op Silverstone. Ik denk het jaar 2000. Toen was op Eurosport nog de vrijdag ochtend en middag training te volgen. Een hoop auto's waren in de modderige weilanden vastgelopen waarbij om 10.00 's morgens op TV het luchtshot te zien was van een clubje mannen die een Volvo station aan het duwen waren op een zeer modderig parkeer-weiland. Bij het zelfde luchtshot om 13.00 uur voor de middag training waren nog steeds dezelfde mensen met dezelfde auto bezig om deze voort te duwen. Sta je dan met je dure F1 ticket!

Over parkeren gesproken, op deze site kun je voor de GP van Belgie dit jaar parkeerkaarten kopen voor vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs om alleen maar je auto te parkeren is maar liefst euro 53,- !!
Nieuwe DTM 1/18 Nieuwe DTM 1/18 Reviewed by GPworld on juni 01, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.