Heel erg mooi en wat aan de lelijke kant


Volgende week komt dan de 1990 Leyton House March van Mauricio Gugelmin waarna later ook de Ivan Capelli uitvoering zal volgen. Omdat ik het persoonlijk gewoon een supermooie F1 auto vind (waarmee ik in Rfactor vaak mee rondtoer) hierboven een mooie afbeelding van de Minichamps Ivan Capelli versie.

Minichamps brengt af en toe ook modellen uit waarbij je denkt "Wie wilt dat nou hebben?". Zo komt binnenkort in mijn ogen één van de lelijkste F1 modellen, de Paul Stoddart twee zitter.

Terug van weggeweest:
Het boek "Ayrton Senna op volle snelheid" was bij ons uitverkocht. Maar is ondertussen weer terug op voorraad. Dit boek is één van de best verkochte F1 boeken ooit vanwege de taal (Nederlandstalig), de mooie uitvoering (Hardcover box), de indeling (bijlagen, kopietjes, souveniers) en de goede prijs. Mocht je hem nog niet hebben, hier te bestellen.
Ook is op Valentino Rossi boek één van de betere boeken opnieuw binnen gekomen. "Valentino Rossi Record Breaker". Heel veel mooie foto's en begeleidende tekst in het engels over zijn gehele loopbaan. Vind je het moeilijk om tussen al die Rossi boeken een keuze te maken........stop met twijfelen want dit gaat hem dan gewoon worden! Klik hier om te bestellen.
Heel erg mooi en wat aan de lelijke kant Heel erg mooi en wat aan de lelijke kant Reviewed by GPworld on juli 31, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.