Mercedes Petronas GP showcars

Een paar weken geleden was in de schaal 1/43 al de 2010 Michael Schumacher showcar uitgekomen. Deze is voorzien van een mooie zilvere verpakking. De Schumacher versie is overigens nog op voorraad en hier te bestellen.
Gisteren kwam de Nico Rosberg versie en verrassend genoeg nagenoeg dezelfde mooiere verpakking. Ik had altijd de indruk dat de Schumacher versie een Schumacher collection verpakking was, maar ook voor Rosberg dus. De Rosberg versie is hier te bestellen.
Volgende week komt in de schaal 1/18 de 2010 Michael Schumacher showcar uit. Deze is ook door Minichamps geproduceerd. Klik hier om te bestellen.

Op het moment dat gisteren Bruno Senna aan het twitteren was dat hij de baan van Silverstone aan het verkennen was, kwam in de media het nieuws dat Senna dit weekend vervangen zou worden door Yamamoto. Net als Christijan Albers destijds bij Spyker gaat deze vervanging ook op een lullige manier; de media weet het eerder als Bruno Senna zelf. Wat wel een voordeel is bij Kolles, de coureurs die hij er in de Formule 1 uitmietert mogen bij hem later weer in andere klassen aan de slag. Dus in 2011 op Le Mans, Christijan Albers en teamgenoot Bruno Senna in de Kolles Audi!
Mercedes Petronas GP showcars Mercedes Petronas GP showcars Reviewed by GPworld on juli 09, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.