Superleague Formula


Nee, geen nieuwtjes over schaalmodellen, boeken of merchandise want het is stil op dat front.

Afgelopen weekend was de Superleague Formula in Zolder, net als voorgaande jaren waren wij op de zondag weer van de partij. Elk jaar wordt het bijprogramma en het evenement groter en mooier. Wederom voor vrij lage entree prijzen is het mogelijk om bij de Superleague zonder problemen in de pitboxen een kijken bij de auto's te nemen. Je moet alleen niet bij een Superleague auto in de pitbox staan als die V12 motor gestart gaat worden, dat kost wat trommelvliezen!

Heel erg anoniem en stilletjes wandelde in de paddock de vroegere held van de Indy500 rond: Arie Luyendijk. Op een plek waar je hem niet verwacht, wonend in the USA maar toch op een zondag in de paddock van Zolder. Arie Kanarie, misschien niet de allervrolijkste persoon maar toch gaaf om met deze jaren 90 held op de foto te gaan. Er wordt vaak gesproken dat Jos Verstappen de meest succesvolste Nederlandse coureur is maar stiekem heeft Arie veel meer bereikt als twee derde plekken in de Formule 1: Twee maal Indy winnen en nog wat IndyCar races en IRL races gewonnen.

De firma Janssen heeft op het Belgische wegennet weer keurig zijn borden opgesteld bij alle wegwerkzaamheden en na het zien van de borden: "Mogelijk ijzel" en "Mogelijk file" waren we in ieder geval op het ergste voorbereid. Zo een bord "Mogelijk file" kunnen ze hier in Nederland ook wel plaatsen over de gehele A2.
Superleague Formula Superleague Formula Reviewed by GPworld on juli 19, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.