Boeken!

Er komen binnenkort weer een aantal leuke boeken uit. De eerste komt begin september en is genaamd: "Golden years Formule 1". 30 jaar herinneringen uit die tijd. Onder de noemer Een pitwalk langs 30 jaar Formule 1. Geschreven door Anjes Verheij, bekend van de start en finish boeken. Net als alle andere boeken van haar hand is ook deze gunstig geprijsd: euro 15,95. Klik hier om te bestellen.

In het Engels wordt er een nieuwe biografie van de charmante Bernie Ecclestone verwacht. Met 416 pagina's een dikke pil over deze nog half levende baas van de Formule 1. Interessant is het boek van Bob McMurray genaamd "Behind the pitwall". Dit zijn het soort boeken die ik zelf helemaal geweldig vind. De beste man heeft als monteur zoveel meegemaakt en brengt dit in verhaalvorm uit. Hopelijk net zo geweldig als het Jo Ramirez boek. Kllik hier om te bestellen.
AutoCourse weet het. Bij elk jaarboek wat van AutoCourse uit komt zetten ze de kampioen van dat jaar op de voorkant. De 2010-2011 versie heeft Lewis Hamilton op de voorkant! AutoCourse is het enige jaaroverzicht in boekvorm dat al steevast sinds het begin van de Formule 1 jaarlijks uitkomt. De eerste delen zijn onbetaalbaar maar ondertussen is dit de 60ste uitgave die eind dit jaar gaat komen. Klik hier om te bestellen.
Klik hier om de MotoCourse 2010-2011 te bestellen. Deze komt meestal pas in januari uit.
Boeken! Boeken! Reviewed by GPworld on augustus 21, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.