Nieuwe afbeeldingen

Eind deze week komt in de Senninha/ Senna collection de McLaren Honda MP4-7 binnen. Maar binnenkort komt ook de Lotus Renault 97T uit 1985 in deze collectie uit.
Verder komt binnenkort de 2010 Toro Rosso showcar uit van zowel Sebastian Buemi als Jaime moeilijke achternaam. Het model ziet er schitterend uit:
Ondertussen is de ChampCar boeken collectie compleet. AutoCourse begon voor het eerst met de (toen nog IndyCar genoemd) jaaroverzicht 1993 boek. Elk jaar kwam een jaaroverzicht boek uit terwijl in de laatste jaren het begon te rommelen, wisselen van uitgeverij en de ChampCar serie stelde niet zoveel meer voor. De laatste jaren heb ik de boeken niet meer gekocht. Van het 2007 seizoen, Doornbos rookie year, is niet eens meer een boek verschenen en eigenlijk was ik ook altijd van mening dat er al geen boek meer was verschenen over seizoen 2006.
Via Ebay toch opgedoken, wederom een andere uitgeverij als voorgaande jaren en eigenlijk ook meer in de oranje ChampCar stijl. Waarschijnlijk zijn die boeken nooit in Europa verspreid. Voor een prikkie kunnen kopen bij iemand die een gedeelte van de ChampCar inboedel in zijn bezit heeft. Eindelijk van de 1e uitgave tot en met de 14e uitgave en de éénmalige jubileum uitgave staan ze in de kast.

Nu nog de jaaroverzichten op VHS/ Video.
Wie o wie heeft nog opnames van seizoensoverzichten liggen van IndyCar/ CART/ ChampCar van de jaren 1990, 1991, 1995, 2000, 2001, 2003, 2005. Met spoed melden bij GPworld svp!
Nieuwe afbeeldingen Nieuwe afbeeldingen Reviewed by GPworld on augustus 31, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.