Twee dikke vrienden

Vroeger had je twee grote vrienden in Bassie en Adriaan. Tegenwoordig zijn die wat minder bevriend met elkaar. In diezelfde periode had je ook Alain Prost en Ayrton Senna. Ook niet echt wat je "wij zijn twee vrienden" kunt noemen.

Na een lange stilte van de kant van Michel Vaillant en de Graton studio's is er toch weer wat leven in de brouwerij. Begin dit jaar heeft uitgeverij Dupuis de Graton studio's overgenomen en die gooien het beleid iets om waarvan eind dit jaar de eerste vruchten van zullen komen.
Op 10 november 2010 is de verschijningsdatum van anderhalf gloednieuwe dossiers Michel Vaillant. Allereerst dossier Alain Prost. In plaats van de gebruikelijke 48 pagina's wordt het Alain Prost dossier 104 pagina's. Daarnaast stopt de dossier serie met de zachte-kaft-strip uitvoering maar wordt elk dossier een hardcover. Dus dubbel zo dik en mooier in de kast. De prijs gaat dan ook omhoog naar euro 19,95 per album.
De tweede die op dezelfde datum zal verschijnen is een nieuwe versie van dossier Ayrton Senna. Deze is oorspronkelijk uitgekomen als 48-pagina's strip maar is al jaren uitverkocht. Het Senna album zal 96 pagina's worden dus de nieuwe wordt het dubbele. Zo heb je lang niets nieuws van Vaillant en zo anderhalf nieuwe album.

De bedoeling is dat in de toekomst alle dossiers als hardcover zullen worden uitgebracht. Niet alleen de nieuwe maar ook de bestaande zullen in een nieuw jasje worden gestoken.

Klik hier om dossier Ayrton Senna te bestellen en klik hier om dossier Alain Prost te bestellen. Ongetwijfeld zal Senna ook genoeg voorkomen in het album van Alain Prost.

Nu uit voorraad leverbaar:
1964 Rob Slotemaker Triumph Spitfire van Le Mans 1964. Geproduceerd door Spark in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen. Ook nu leverbaar is de 1973 Toine Hezemans BMW 3.0 CSL van Le Mans 1973. Klik hier om te bestellen.
Twee dikke vrienden Twee dikke vrienden Reviewed by GPworld on augustus 25, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.