Nieuwe Spark F1 modellen


Binnenkort komen er weer genoeg mooie Spark klassieke Formule 1 modellen uit in de schaal 1/43. Van onze Belgische vriend Jacky Ickx komt dit jaar naar de zwarte 1974 Lotus 76 uit in de Belgische Grand Prix uitvoering. Klik hier om te bestellen.
Van zowel Eddie Cheever als Ricardo Patrese zullen dit jaar nog de 1985 Alfa Romeo 185T komen, beide in de Belgische Grand Prix uitvoering. Klik hier om te bestellen.
Van Jean Pierre Jabouille komt ook een Belgische Grand Prix uitvoering, namelijk de 1981 Ligier JS17. Net als bij voorgaande Ligier uitgaven, zullen ook hier wel Gitanes decals zijn toegevoegd om zelf aan te brengen. Klik hier om te bestellen
Van Patrick Tambay wordt de 1984 Renault RE50 verwacht. Deze is in de Frankrijk uitvoering verwacht. Klik hier om te bestellen.
Het ziet er naar uit dat we dit jaar niet meer moeten rekenen op de 1992 Leyton House March CG911 van Jan Lammers, waarschijnlijk wordt dit volgend jaar. Afwachten maar. Wel komt dit jaar dezelfde auto van Karl Wendlinger, in de Canada uitvoering met andere reclame als waar Jan Lammers eind van het seizoen mee reed. Klik hier om Karl Wendlinger te bestellen.
Nieuwe Spark F1 modellen Nieuwe Spark F1 modellen Reviewed by GPworld on september 04, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.