Spark en Minichamps

Gisteren is er nog een doosje met Spark modellen gearriveerd in Rijsbergen. Nu verkrijgbaar bij GPworld is de 1976 Ligier JS05 van Jacques Laffite, de 1981 Ligier JS17 van Jean Pierre Jarier. Ook is de 1974 Lotus 76 van Ronnie Peterson nu verkrijgbaar.
Er is gisteren een nieuw boek gelanceerd genaamd inhaalrace van Rob Kamphues. Deze gaan we niet op voorraad hier nemen. Ik heb me al genoeg geƫrgerd aan mensen als deze cabaretier, Mental Theo en figuren als Rintje Ritsma die denken dat ze autocoureur zijn. Daarbij zonnodig als kenner aan tafel moeten schuiven in het voorprogramma van Formule 1. Dan ook nog eens boek over je race carriere gaan schrijven ook, dan heb je helemaal lef!

Beetje droevig nieuws. Schijnbaar zal de Senna film naast Brazilie en Japan in Europa alleen in July 2011 in Engeland een maand draaien. Jammer want bij Universal Studios had ik eigenlijk wel meer verwacht. Kan nog komen!
Nog niet aangekondigd door Minichamps maar wel al op de minichamps site te vinden. Levertijd waarschijnlijk pak'em beet nog een jaar of twee. In de schaal 1/2 gaat Minichamps de 2010 Laguna Seca helm uitbrengen.




Spark en Minichamps Spark en Minichamps Reviewed by GPworld on september 17, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.