De jaaroverzichten, bestellen maar!

Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Dat betekent dat de periode van DVD en tegenwoordig Blu-Ray jaaroverzichten over een paar maanden gaat starten. DVD's, kunnen nu al besteld worden, zodra ze binnen komen worden ze dezelfde dag meteen verstuurd.
Als eerste, de belangrijkste, elk jaar een bestseller en elk jaar een juweeltje om te bekijken; Official Formula One review 2010. Deze komt alleen op DVD. In de high tech wereld van F1 zijn ze nog niet zover dat ze Blu-Ray hebben. Deze is hier alvast te bestellen en wordt verwacht begin december.
Uiteraard komt ook binnenkort (half november) de 2010 Le Mans DVD. Geproduceerd door Duke, in het Engels. Klik hier om te bestellen.
In half december gaat de DVD en Blu-Ray komen van MotoGP 2010. Deze zijn ook geproduceerd door Duke. De DVD is hier te bestellen en de Blu-Ray is hier te vinden.
Elk jaar komt Giorgio Piola met een nieuw boek genaamd Technical Analysis. Gisteren is het nieuwste deel binnen gekomen en gaat over 2009-2010. Klik hier om te bestellen.
De jaaroverzichten, bestellen maar! De jaaroverzichten, bestellen maar! Reviewed by GPworld on oktober 08, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.