Helmpje Rossi waspoeder

Dikke pech, we krijgen van het nieuwe Valentino Rossi helmpje niet ons bestelde aantal binnen. Niemand, gaat dat krijgen want er is simpelweg veel minder van geproduceerd als alle andere helmpjes. Gisteren aan de gang gegaan om ergens anders nog te bestellen maar helaas, leveranciers in Engeland, Duitsland en Belgie kampen allemaal met hetzelfde probleem: Niet geenoeg gelevert gekregen van Minichamps.

Heel vreemd want Minichamps brengt genoeg helmpjes uit om ondertussen te weten wat de aantallen zijn die verkocht worden. Waarom dan minder uitbrengen? Nu hoor je de laatste maanden al heel veel geruchten over dat het niet goed gaat bij Minichamps, geruchten over achterstand met betalingen voor rechten en problemen met de fabrieken in China. Wat er van waar is, geen idee. Maar de leveringen zoals ze de laatste tijd komen geeft wel aan dat er iets niet helemaal snor zit. Waarom een duur Minichamps museum neerzetten in Aachen? Liever dat ze gewoon spullen leveren om te verkopen.

De laatste maanden zie je op de Minichamps website al steeds staan dat nieuwe artikelen direkt uitverkocht zijn. Sterker nog, een week voordat de artikelen uitkomen staan ze al op uitverkocht. Dus helemaal geen voorraad meer en mogelijkheid tot bijbestellen. Dit komt puur door de veel lagere aantallen die geproduceerd worden.

Gevolgen voor Rossi 2005 test helmpje:
We gaan genoeg helmpjes binnen krijgen om de reserveringen, vooraf geplaatste bestellingen en de vaste helmpjes verzamelaars te kunnen leveren. Voor de rest helaas geen losse verkoop. Ook mensen die af en toe binnen stappen en dan een paar helmpjes afnemen.....helaas, ik had graag willen verkopen. Heel erg jammer dat dit soort taferelen toch een vorm van gemiste opbrengsten is. Als je het niet hebt kun je het niet verkopen ook.

Nu maar hopen dat er toch een tweede serie in produktie genomen gaat worden.
Helmpje Rossi waspoeder Helmpje Rossi waspoeder Reviewed by GPworld on oktober 27, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.