Mercedes Nosecone


Binnenkort komt niet alleen de Red Bull neus uit maar ook de neus van de Mercedes van Michael Schumacher en Nico Rosberg zit er aan te komen. Geproduceerd in de schaal 1/12 door Amalgam en hier te bestellen.

Ander Amalgam nieuws is dat voor de verzamelaars met de beter gevulde portemonnee er een model gaat uitkomen in de schaal 1/8 van Sebastian Vettel als Abu Dhabi uitvoering.
Deze weken komen van Valentino Rossi de Bye Bye shirts binnen. Beperkt leverbaar. Ik krijg alleen de shirts die ik eerst had besteld. De aanvulling op de bestelling leveren ze niet. Daarom zijn buiten de voorverkoop alleen nog M en L over. klik hier om te bestellen.

Ik krijg heel soms wel eens reacties van mensen dat ze de verzendkosten te hoog vinden (5,75 voor Nederland) Reden is dat partijen als Bol.com voor euro 1,95 versturen maar vergeten dat 80% van de Bol.com zendingen door de brievenbus past en daardoor niet duur is te versturen. De modellen die GPworld moet versturen kost euro 6,75 per zending bij TNT post. Enfijn......zoveel valt er niet te klagen want een doosje Rossi T-shirts hier naar toe te laten komen kost me gewoon euro 45,- ! Daar moeten alweer wat shirts voor verkocht worden om terug te verdienen.
Mercedes Nosecone Mercedes Nosecone Reviewed by GPworld on november 16, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.