Nieuwe Minichamps modellen

Gisteren heeft Minichamps diverse nieuwe Formule 1 modellen aangekondigd, alles wat ze hebben aangekondigd zijn gelimiteerde uitgaven, dus reserveren is bijna noodzakelijk:

De modellen zijn aangekondigd voor tweede kwartaal 2011 maar ik denk dat we blij mogen zijn als we de modellen met kerst 2011 onder de boom hebben liggen.
Vvan Sebastian Vettel gaat in zowel de schaal 1/18 als in de schaal 1/43 de Red Bull RB6 in Abu Dhabi uitvoering komen. Van Vettel en Webber samen komt een setje van beide modellen vanwege het winnen van de constructeurs titel. Klik hier voor het Red Bull overzicht.
Van het Sauber-Ferrari team komen ook nieuwe modellen. Van zowel Pedro de la Rosa als sushi expert Kamui Kobayashi komen de Duitsland uitvoeringen waarbij de modellen gemarkeerd waren met "40 years motorsport Sauber". Klik hier voor het overzicht.
Van Kamui Kobayashi komt ook nog een Suzuka 2010 uitvoering. De race waar Kamui constant aan het inhalen was en waar de auto was voorzien van verschillende lokale sponsoren. Klik hier om te bestellen.



Nieuwe Minichamps modellen Nieuwe Minichamps modellen Reviewed by GPworld on november 30, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.