Ferrari even terug bij Minichamps

Gisteren zijn er foto's op het internet verschenen van de 2010 helm van Fernando Alonso. Deze Schuberth helm waarmee Alonso een Renault niet kon inhalen is geproduceerd door Minichamps in de schaal 1/2. Waar deze te krijgen of te bestellen is, is nog niet bekend. Op de website waar de foto's vandaan komen is deze inmiddels alweer verwijderd.
Een autotje wat vandaag of morgen ook nog hier binnen zal komen is de Lotus 76 uit 1974 van Jacky Ickx, Grand Prix Belgie. Geproduceerd door Spark in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen. In de zwarte/ gouden JPS kleuren waar gisteren zoveel om te doen was. Ik denk niet dat die lamgeslagen bejaarde het toelaat dat er volgend jaar vier auto's rond zullen rijden met zwart/ gouden livery.

In 2010 was het jaar dat Ayrton Senna 50 jaar zou zijn geworden. Dus pak'em beet over 22 dagen is het het jaar dat Senna 51 zou zijn geworden. Om deze reden snap ik niet dat McGregor in december een 50 jaar Senna kleding lijn lanceert, wat meteen al gedateerd aan doet. Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd maar hier is de kleding te vinden en oordeel zelf.
Ferrari even terug bij Minichamps Ferrari even terug bij Minichamps Reviewed by GPworld on december 09, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.