Figutec


Er is weer leven in de brouwerij gekomen bij de Duitse firma Figutec. Iets meer als een jaar geleden leek dit bedrijf ineens uit het niets te zijn ontstaan. De specialiteit was het aanbieden van schitterende rijders en monteur figuren voornamelijk bedoeld om bij CMC 1/18 modellen te plaatsen. Na wat kort contact met Figutec kwam er een enorme radiostilte. Telefoon werd niet meer opgenomen en op email werd niet meer gereageerd. Einde verhaal zou je zeggen.
Maar afgelopen beurs in Nurnberg stonden de Figutec mannen er ineens weer. Opnieuw leven geblazen in de firma. Ook is afgelopen maand een compleet vernieuwde website de lucht in gegaan. De artikelen die ze uit willen brengen zien er schitterend uit en willen we dan ook bij GPworld in het assortiment opnemen.

Om een beetje een slag om de arm te houden wachten we het maar een beetje af wanneer ze daadwerkelijk gaan komen. Toch een beetje het vertrouwen kwijt in een firma die ineens niet meer de telefoon oppakt of emails beantwoord. Niet echt een lekker vooruitzicht om daar straks geld naar toe over te maken. We wachten wel af !
Figutec Figutec Reviewed by GPworld on februari 17, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.