Brumm + aanbieding





Morgen komt in de schaal 1/43 de 1981 Ferrari Transporter set binnen die geproduceerd is door Brumm in samenwerking met Old Cars. Brumm heeft de 1981 Ferrari modellen, neusjes en achtervleugels geproduceerd en Old Cars heeft de 1981 Ferrari transporter gemaakt. De meeste die we binnen krijgen zijn al gereserveerd en zullen meteen weg zijn. Andere geinteresseerden zullen snel moeten zijn. Ook komen er morgen losse mecanic figuren binnen. Deze zitten niet standaard bij de set maar moeten apart aangeschaft worden. Deze zijn hier te bestellen. De T-car die op de afbeelding op de laadklep staat zal ook niet onderdeel van bovenstaande set zijn maar is hier los te bestellen.


In de aanbieding:

Het (engelstalige) Ferrari boek Ferrari Cavallino Rampante wat na de slechte periode de weg en het succes van het Schumacher tijdperk bij Ferrari behandeld. Van euro 49,95 voor euro 34,95. Hier te bestellen.


Ook in de aanbieding in de schaal 1/18 geproduceerd door CMC models, de 1955 Mercedes-Benz 300 SLR#722. Klik hier om te bestellen.
Brumm + aanbieding Brumm + aanbieding Reviewed by GPworld on maart 30, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.