Spark Le Mans pits

We moeten één dezer dagen nog de prijzen krijgen maar gisteren wel al in ieder geval de foto's ontvangen van Spark Models van de Le Mans Pitbox set die ze gaan uitbrengen. Alles geproduceerd in de schaal 1/43.
Bovenstaande afbeelding zijn de twee pitboxen zoals ze zullen worden gelevert met het stukje pitstraat. Voorzien van stickervellen om je eigen team te maken. Deze boxen zijn dan weer uit te breiden en te koppelen met extensiesets: Dan is dit de afbeelding van de pitcrew die aan het werk is. Deze is in neutrale kleuren vervaardigd: Dan hebben is er ook nog de pitcrew set die uit komt voor het Peugeot team na te bootsen:
Dan hebben we ook nog de bandensets. Ook gaat er nog een gereedschapkar komen en een bandenrek komen maar daar hebben we nog geen afbeelding van. Van de Audi trolley kar hadden we een tijdje geleden al de afbeelding. Al met al ziet het er fantastisch uit en zullen we het tzt ook op voorraad gaan nemen. (volgens berichten 2e kwartaal 2011). Of het daadwerkelijk zal verkopen is nog maar de vraag. Dat hebben we wel eens vaker meegemaakt dat de spullen die wij helemaal fantastisch vonden, totaal niet aansloegen. Een paar weekjes terug hadden we het 1000ste bericht op dit blog gehad. Een kleine mijlpaal. Het berichtje van vandaag was dan alweer berichtnummer 1021
Spark Le Mans pits Spark Le Mans pits Reviewed by GPworld on maart 25, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.