F300, luchtje aan en goede vrijdag

Vandaag of morgen arriveert hier het eerder gemelde nieuwe deel in de Ferrari La Storia serie. Het gaat dan om de 1998 Ferrari F300 van Michael Schumacher, in de Barcelona uitvoering. Ze hadden beloofd gisteren te versturen, vandaag dan hier. Maar nog geen faktuur in de mail gehad. (teken dat ze het verstuurd hebben) Klik hier om te bestellen.



Begin van dit jaar heeft de firma True Scale Miniatures best veel aan nieuwe modellen aangekondigd. Een groot deel van deze nieuwe modellen bestonden uit Ferrari modellen in de schaal 1/43 en schaal 1/18. Nu zijn al deze Ferrari aankondigingen van de website van True Scale verdwenen. We weten het niet maar misschien toch met het failissement van GMP models te maken of een Ferrari rechten kwestie. Er zit een luchtje aan !


Komende vrijdag blijkt een Goede Vrijdag te zijn. Helemaal nog niet eerder aan gedacht maar volgens de winkeltijdenwet moeten winkels uiterlijk om 19.00 uur de deuren sluiten. Wij doen er nog een schepje bovenop en geef het gewoon om 18.00 uur op ! Dus een extra vrije avond deze week!
F300, luchtje aan en goede vrijdag F300, luchtje aan en goede vrijdag Reviewed by GPworld on april 20, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.