Ferrari caps

Op dit moment ligt de website http://www.gpworld.nl/ eruit. Geen idee wat de oorzaak is of hoe lang het gaat duren voor het spulletje weer gaat draaien. Het hostingbedrijf ligt er zelf ook uit en de telefoon wordt daar niet opgenomen. Gaat weer fantastisch hier dus!

Vandaag komen de 2011 Ferrari petjes binnen van Puma. Zowel de 2011 Santander Team pet, de Fernando Alonso pet en de Felipe Massa pet. Zodra de petten binnen zijn maken we eerst even een paar goede foto's! Straks als de website weer draaiend is, te bestellen op http://www.gpworld.nl Beperkt leverbaar, geen risico's meer met bestellen om er eind van het seizoen nog over te hebben.


De RedBull 2011 petjes gaan we niet op voorraad nemen. Deze zijn zo duur qua inkoopprijs dat we op dit moment ervan af zien om hier in de winkel petjes van euro 40,00 neer te leggen. Het risico eind van het seizoen nog te hebben liggen is veel te groot. Indien iemand toch graag de Vettel pet op zijn hoofd wilt hebben, kunnen we deze op bestelling leveren.


Vandaag komt UPS met de nieuwste Spark zending dus kunnen we Jan Lammers 1992 en Sakon Yamamoto 2010 welkom heten.


Ferrari caps Ferrari caps Reviewed by GPworld on april 15, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.