Mini helmen deel 2

Sinds 2004 bestellen we al helmpjes bji Bell Models. Om daar destijds klant te worden was de verplichting om 30 helmpjes de eerste keer af te nemen, (Toen waren ze nog euro 185,00 per stuk) en vervolgens mocht je bestellen wat je wilde. De eerste verplichte hoge afname was om de zolderkamerfiguren af te schrikken. Een paar jaar geleden begon het beleid dat je er minimaal 6 moest bestellen want er gingen er 6 in een overdoos. Toen mochten we altijd nog van verschillende coureurs samenstellen tot we op 6 of 12 kwamen.

Nu hebben ze het weer veranderd. Ze kondigen eerst de 2011 helmpjes aan van Hamilton, Button, Perez, Kobayashi, Petrov en Kubica en na het bestellen de eis dat je er nu verplicht 6 per coureur moet bestellen. Dacht het niet! Dan mag je ze lekker houden! Leuk zo een helmpje van Perez.....1 of 2 stuks. Helmpje Hamilton die totaal niet verschilt van de laatste jaren, daar verkoop je er ook geen 6 van want de doelgroep die heeft al een soortgelijke helm. Kubica 6 stuks? Een coureur die niet eens meedoet? Er wonen hier dan wel veel Polen, maar die sparen geen modellen, die kopen alleen petjes.

Heel makkelijk om toch 6 van elk te bestellen maar wat heb je er aan als je van elk maar 1 of 2 verkoopt. Het restant hoef ik echt niet in mijn eigen collectie te hebben. Dus helaas, als Bell ze niet wilt verkopen, dan houdt het gewoon op. Ze hadden bij Bell nu in eerste instantie 14 helmpjes kunnen verkopen met eventuele nabestellingen van 6 stuks. Nu verkopen ze dus niks.


Exotic Green rally
Op 9 juli is hier in de omgeving weer de Exotic Green Rally. Wederom zijn bij GPworld tickets te koop. Minder groots en mooi als voorgaande jaren. Van drie dagen ging het naar twee dagen en nu slechts alleen op de zaterdag.
Mini helmen deel 2 Mini helmen deel 2 Reviewed by GPworld on juni 29, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.