Nosecone Ferrari en CP Models



Binnenkort komt van Amalgam in de schaal 1/12 de nieuwste nosecone uit. Het gaat om de neus van de Ferrai 150 Italia van 2011. We nemen deze alleen op voorraad in de Alonso uitvoering. Mocht er toch iemand per ongeluk liefhebber van Felipe Massa zijn, dan kunnen we deze uitvoering (met startnummer 6) bestellen. Klik hier om de Alonso 2011 neus te bestellen.

De laatste jaren komt er steeds meer vraag naar Formule 1 schaalmodellen van de jaren 60, 70 en 80. Hiervan waren nooit veel modellen van verkrijgbaar maar de laatste jaren timmert Spark Models hiermee flink aan de weg. Het leuke aan de modellen uit die jaren is dat bijna elke auto een andere vorm heeft en een paar keer in het jaar andere kleuren en sponsoring.
Voor de verzamelaar die nog verder wilt gaan in dit vakgebied bestaat de Italiaanse firma CP models. Zij brengen niet alleen kitjes uit in de schaal 1/43 maar bieden deze ook kant en klaar gebouwd en al te koop aan voor euro 80,- per stuk. Dus ben je nog op zoek naar een model van Hesketh, Surtees, Fittipaldi of ATS, breng dan een bezoekje aan de website van CP Models en bekijk het assortiment. De modellen kunnen via
info@gpworld.nl worden besteld.

Website CP Models:
http://www.cpmodel.it/
Nosecone Ferrari en CP Models Nosecone Ferrari en CP Models Reviewed by GPworld on juni 22, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.