Aanpassing website

Misschien dat sommigen het al hadden gezien maar sinds afgelopen zaterdag hebben we op de website nu de mogelijkheid om bij elk artikel meerdere afbeeldingen te tonen. Zo wordt het een stuk makkelijker om artikelen echt te laten zien in plaats van slechts één plaatje. Langzaam aan zal er een groot gedeelte van artikelen worden voorzien van extra afbeeldingen. Als voorbeeld hebben we deze al. Na het klikken op de afbeelding kun je de andere afbeeldingen ook zien.

Deze week komt van Nico Rosberg de Mercedes MGP W01, in de uitvoering van Malaysia. Het eerste podium van Mercedes. Geproduceerd door Minichamps in de schaal 1/43. Helaas op dit moment nog geen afbeelding van beschikbaar. We zijn wel nieuwsgierig wat er anders zal zijn met de normale Mercedes uitvoering. Hopelijk een apart juichend figuur.

De door diverse leveranciers aangekondigde Juni Ixo zending laat nog steeds op zich wachten. Aangekondigd voor vorige maand waren onder andere een paar Colin McRae Subaru's, De Ford Focus van Merksteijn en een nieuw deel van Ferrari La Storia. Juni is het duidelijk niet geworden, hopelijk redden ze uberhaupt juli nog!
Aanpassing website Aanpassing website Reviewed by GPworld on juli 18, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.