Red Bull + Spark Models

Gisteren is er een grote lading kleding en petjes binnen gekomen met nieuwe artikelen en artikelen die we al eerder hebben gehad maar uitverkocht waren.
Van Red Bull racing hebben we het team overhemd binnen, de Team cap en het team T-shirt. Van Sebastian Vettel hebben we ook het t-shirt binnen gekregen. Klik hier voor het overzicht van de Red Bull spullen.
Van het team van McLaren zijn de petjes weer opnieuw leverbaar. Zowel de teamcap, de Jenson Button cap maar ook de Lewis Hamilton cap. Deze zijn hier te bestellen.
Van Spark zijn er weer mooie modellen binnen gekomen. In de schaal 1/18 is de schitterende Audi R15 binnengekomen, de Le Mans winnaar van 2010 met Bernhard/ Rockenfeller/ Dumas. Dit model is hier te bestellen.
In de schaal 1/43 is de 1974 Lotus 76 binnen gekomen van de Belgische coureur Jacky Ickx. Dit is het model met de dubbele achtervleugel. Klik hier om te bestellen. Ook in de schaal 1/43 is de 1965 BRM P57 van Lucien Bianchi binnen gekomen, in de uitvoering van de Belgische Grand Prix. Dit model is hier te bestellen. Van de coureur Brian Redman is in de schaal 1/43 de Shadow DN3 in de Monaco uitvoering 1974 binnen gekomen. klik hier om te bestellen. Van de Braziliaan Nelson Piquet is de 1989 Lotus 101 in de schaal 1/43 (opnieuw) binnen gekomen. Deze was eerder uitverkocht maar nu dus weer leverbaar. Klik hier om te bestellen. Van de andere Braziliaan Emerson Fittipaldi is de 1971 Lotus 56 binnen gekomen in de schaal 1/43. Dit model is uitgevoerd zoals gereden tijdens de race of champions 1971. Klik hier om te bestellen.
Red Bull + Spark Models Red Bull + Spark Models Reviewed by GPworld on juli 27, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.