Rossi en Vettel + Schumacher

Binnen enkele dagen komen er wat nieuwe spulletjes van Valentino Rossi binnen vanuit Italie. Voor de vakantiegangers die nu aan het rondtrekken zijn in Italie de volgende vraag: Merk je dat een beetje dat als ja van kust tot kust rijdt, je rondtuft in de vorm van een laars? #durftevragen Als eerste komt het nieuwe altijd populaire Valentino Rossi stickervel. Uiteraard voorzien van zijn nieuwste logo's. Deze verkopen altijd goed, sommigen plakken ze op een (motor)fiets maar wat ook grappig was dat ik iemand ken die ze op zijn kliko heeft geplakt want hij woont op nummer 46. Het stickervel is hier te bestellen.
Ook komt het VR46 Ducati T-shirt binnen. Deze is hier te bestellen. Dan komt ook de 2011 Monster/ Rossi pet weer opnieuw binnen. Deze is hier te bestellen.

Vettel + Schumacher
Helaas op dit moment nog geen afbeeldingen van maar wel interessant. In de schaal 1/24 gaat Bburago zowel de Red Bull van Vettel als de Mercedes van Michael Schumacher uitbrengen. Bburago kennende, redelijke kwaliteit voor heel gunstige prijs.
Rossi en Vettel + Schumacher Rossi en Vettel + Schumacher Reviewed by GPworld on juli 21, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.