Juni levering Ixo

Ondertussen is het nu augustus en verwachten we nog steeds de aangekondigde Juni levering van Ixo met de Ford Focus van Merksteijn Motorsport en het nieuwste deel uit de La Storia serie. Er is hopelijk licht aan het einde van de tunnel want dit weekend ontvingen we een nieuwsbrief van een Duitse leverancier die de Juni zending aankondigde voor deze week. Hopelijk heeft deze man gelijk en niet tussen het eten van zijn braadworsten door een verkeerde mail gestuurd.

De firma GreenLight heeft in de schaal 1/18 nu ook de Dallara uit 2011 aangekondigd van Takuma Sato in de groen-gele Lotus kleuren. Dit model gaat komen in een gelimiteerde oplage. (2011 stuks)



Wie vind dit huidige Formule 1 seizoen ook steeds leuker worden? Ondanks de grote voorsprong van Vettel krijgen we dit jaar een heleboel leuke races voorgeschoteld. In huize GPworld zijn we nog steeds voor de man die de laatste 4 races de meeste punten van allemaal heeft gepakt: Fernando Alonso. (die blijkbaar in Breda familie heeft wonen)
Juni levering Ixo Juni levering Ixo Reviewed by GPworld on augustus 01, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.