Lotus, Mercedes, Simoncelli en Jim Clark

Gisteren kwamen vanuit Engeland in de schaal 1/12 de neus van Jarno Trulli en de neus van Heiki Kovalainen binnen. Het gaat om de 2011 Lotus T128 uitgevoerd in de schaal 1/12. Geproduceerd door Amalgam. Klik hier om te bestellen.
Komende week krijgen we van Minichamps in de schaal 1/18 de 2011 showcar van Michael Schumacher, de Petronas Mercedes binnen. Deze is hier te bestellen.
Ook komt komende week in de schaal 1/18 de 2010 Mercedes MGP W01 van Nico Rosberg binnen. Dit model is hier te bestellen.



De firma VR46 uit Italie is de laatste jaren verantwoordelijk voor de kleding en merchandiselijn van motorgigant Valentino Rossi. Deze mensen staan ook op de circuits met standjes spullen te verkopen. Ze hebben ook het één en ander van Nicky Hayden, de kledinglijn van Kevin Schwantz en de Valentino Rossi Monster lijn. Ze hadden voor 2012 ook een overeenkomst met Marco Simoncelli. Voor de mensen die afgelopen week allemaal om Simoncelli spullen hebben gevraagd: Wij gaan er vanuit dat er alsnog een kledinglijn en petjes van Simoncelli zullen komen.
Voor de mensen die de de Lotus 25 van Jim Clark hebben besteld in de schaal 1/18 van Spark, of deze nog gaan bestellen hebben we gisteren bericht gekregen van Spark dat deze modellen rondom de derde week van December hier binnen zullen komen, dus misschien een mooi kerstkado? Hier te bestellen.
Lotus, Mercedes, Simoncelli en Jim Clark Lotus, Mercedes, Simoncelli en Jim Clark Reviewed by GPworld on oktober 29, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.