Levering Spark

Deze week verwelkomen we weer een zending uit China van Spark Models.
We beginnen met de Lotus 102 van Martin Donnelly uit 1990, in de uitvoering van de Belgische Grand Prix. Deze man komt ook voor met zijn Lotus 102 (of wat er van over is) in de Senna film. Je ziet hem dan op het asfalt liggen met zijn stoel nog om zijn achterwerk gevouwen. Klik hier om het schaalmodel te bestellen.
Ook komt de Eagle T1G uit 1968 van Dan Gurney deze week binnen. Uitvoering is de Italiaanse Grand Prix. Klik hier om te bestellen.
Bij de eerder door Spark uitgebrachte Le Mans pitboxen en pitstraat hoort natuurlijk ook wat aankleding. Deze week komt van Audi in de schaal 1/43 de Trolley Car binnen. Dat soort karretjes zie je immers altijd op circuits rond rijden en onmisbaar bij de pitboxen. Klik hier om te bestellen.
Verder komen onder de noemer "Reve Collection" in de schaal 1/43 twee verschillende Lotus 78 uit 1977 modellen binnen. De Mario Andretti uitvoering is al uitverkocht aan onze reserveringen. De Lotus 78 van Gunnar Nilsson is nog wel beschikbaar. Klik hier om te bestellen.
Van Jackie Oliver komt in de uitvoering van de Zuid Afrika Grand Prix de BRM P153 uit 1970. Deze is hier te bestellen.
Toch een klein beetje een jaren 80 held: Van Thierry Boutsen gaat de Porsche 962C binnen komen, uitvoering winnaar 1000km Spa 1986. Gelimiteerde oplage 1500 stuks. Enkele exemplaren nog over. Klik hier om te bestellen.

Nog op zoek naar eerder uitgebrachte Spark Modellen?
Ergens in december gaan we bij een buitenlandse leverancier een bestelling plaatsen om de Spark voorraad weer aan te vullen. Zoek je nog een model en staat deze op de voorraadlijst, laat ons deze dan meebestellen.
Klik hier om de voorraadlijst te bekijken.


Levering Spark Levering Spark Reviewed by GPworld on november 22, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.