Lotus

Vandaag komt van zowel Nigel Mansell als van Carlos Reutemann de Lotus 79 binnen. In de schaal 1/43, geproduceerd door Minichamps. Klik hier om te bestellen.
Nigel Mansell is zo een coureur die ondanks zijn laatste goede resultaten in de autosport ergens in 1994 toch behoorlijk populair onder de verzamelaars blijft. Volgens mij tot op heden nog steeds de laatste Formule 1/ IndyCar coureur met snor!


Een nieuwe bestelling met DVD's is onderweg naar Brabant. Bij deze nieuwe bestelling zit (opnieuw) de dvd "The Killer Years", wegens succes weer snel opnieuw besteld. Maar ook de DVD waar we heel veel van verwachten: "A decade in MotoGP", alle hoogtepunten van de laatste 10 jaar en waarschijnlijk zo een 90% Valentino Rossi? Klik hier om te bestellen.


Belachelijk of rechtvaardig?
We gebruiken hier een Samsung ML-1640 printer, ooit aangeschaft voor euro 59,95. De toners van Samsung kosten ook euro 59,95. Replica toners die wij gebruiken, die maar de helft kosten is dus een stuk voordeliger. Blijkbaar zit er een chip in de printer dat wanneer je geen Samsung toner gebruikt, het maximum uit te printen blaadjes 2100 stuks is en dan gewoon stopt. Nog nooit van zoiets gehoord maar na eerst een hoop gevloek en daarna een hoop gezoek op internet een manier gevonden om de teller weer op 0 te zetten en de printer werkt weer prima.

Staat Saumsung in zijn recht of is dit eigenlijk belachelijk. Is dit niet een beetje hetzelfde als dat je Sony afstandsbediening ermee kapt omdat je geen Sony batterijen erin hebt zitten?
Lotus Lotus Reviewed by GPworld on november 18, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.