Nieuwe aankondigingen Spark Models

Spark Models heeft deze week een paar nieuwe interessante modellen aangekondigd die ze het komende kwartaal gaan uitbrengen.
Van Karun Chandhock gaat de 2011 Lotus Renault T128 komen van de Grand Prix van Duitsland. Bij deze race werd Jarno Trulli even aan de kant geschoven en mocht Karun rijden. Klik hier om te bestellen.

Van Pedro de la Rosa gaan ze de 2011 Sauber C30 uitbrengen van de Grand Prix van Canada waarbij hij inviel als tijdelijke vervanging van Sergio Perez. Klik hier om te bestellen.

Van Daniel Ricciardo komt de HRT F1 11 uit, ook in de uitvoering van de Duitse Grand Prix. Klik hier om te bestellen.

Een leuk model wordt de 2011 McLaren Mercedes MP4/26 van Jenson Button in de Montreal uitvoering. Niet alleen zijn 200ste race, maar ook een geweldige overwinning. Klik hier om te bestellen.

Als laatste de 2011 McLaren Mercedes MP4/26 van Lewis Hamilton, winnaar van de Duitse Grand Prix. Klik hier om te bestellen.
Voor de liefhebbers van geschiedenis van Formule 1 en oudere tijden gaat de "Motorsport classis calendar" komen in groot formaat. Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen.
Nieuwe aankondigingen Spark Models Nieuwe aankondigingen Spark Models Reviewed by GPworld on november 09, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.