Nieuwe boeken

We hebben weer een aantal nieuwe en eerder verschenen boeken binnen gekregen. Een hagelnieuw boek is de 4e uitgave van de succesreeks Valentino Rossi - Portrait of a Speed God. Dit is eigenlijk het eerste boek waarin ook afbeeldingen en beschrijvingen van de Ducati periode in voorkomen. Engelstalig, veel foto's en hier te bestellen.

Van Ayrton Senna is de nieuwste Christopher Hilton editie binnen gekomen, Memories of Ayrton Senna. Dit zal dan ook meteen de laatste aan de hand van Hilton zijn. (vorig jaar overleden). Dit boek moet de GPworld beproeving nog doorstaan. Klik hier om te bestellen.
Voor het komende Senna weekend hebben we wellicht de twee beste Ayrton Senna biografieën weer opnieuw op voorraad genomen. Als eerste van Christopher Hilton - The whole story. Dit zijn de oorspronkelijke boeken "Hard Edge of Genius" en "The second coming" gebundeld en behandeld heel zijn loopbaan. Waarbij het eerste deel (loopt tot en met 1990) nog gecorrigeerd was door Senna. Dit boek is hier te bestellen.
Het tweede boek is aan de hand van Tom Rubython en is een biografie van maar liefst 628 pagina's, The life of Senna. Goed boek als je er door heen weet te worstelen en uiteraard met zoveel pagina's zeer uitgebreid en gedetailleerd. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe boeken Nieuwe boeken Reviewed by GPworld on november 01, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.