Formule1.nl shoppartner

Sommige klanten wisten het al half maar eindelijk is het officieel: GPworld is shoppartner van Formule1.nl geworden wat betekent dat we elke in uitgave van het Nederlandse blad Formule1.nl zullen adverteren met drie pagina’s gevuld met artikelen uit onze shop met de mogelijkheid deze te bestellen. Daarnaast wordt onze (nieuwe) webshop gekoppeld aan de website van het blad: www.formule1.nl De shop zelf is dan hier te vinden: http://shop.formule1.nl

Vandaag komt nummer 19 uit van het Formule1 blad, waar dan voor de eerste maal de drie merchandise pagina's instaan.

Afgelopen maart is de vorige shoppartner failliet gegaan. Sinds april hebben we ons ingezet om met Sanoma (de uitgeverij van het Formule1 blad) tot overeenkomst te komen waarbij ook andere geïnteresseerden waren maar uiteindelijk is na een bezoek aan onze winkel en de andere ondernemers gekozen voor samenwerking met GPworld. Dus eigenlijk is dat natuurlijk al een compliment !

Op de huidige website www.gpworld.nl staat het volledige assortiment inclusief de aankondigingen van toekomstige modellen. Dus voor reserveringen moet je echt bij de GPworld site zijn. Op de website http://shop.formule1.nl focussen we ons meer op de artikelen die al (op bestelling) leverbaar zijn of zeer binnenkort uitkomen. De nieuwe website in combinatie met het blad wordt dan juist wel de plek om teamkleding te bestellen.

De huidige websites van GPworld met de bijhorende service, de winkel in het zonnige Rijsbergen blijven allemaal op dezelfde manier doorgaan. Als aanvulling hebben we nu de extra mogelijkheden om spullen af te zetten, via de webshop http://shop.formule1.nl en het blad Formule1.nl waarbij je een bestelcoupon kunt insturen of telefonisch kunt bestellen.

Betreffende het uitleveren van de artikelen blijven we dezelfde combinatie aanhouden: GLS en Post.nl (voormalig TNT post). Eigenlijk zijn we blij dat nu we sinds een jaar ongeveer gebruik maken van de diensten van GLS we dit nu verder uit kunnen bouwen. Met name voor leveringen naar het buitenland (Europa) werkt dit goed. Bij de post worden de pakjes overgedragen aan de buitenlandse post maar bij GLS blijft het in één bedrijf waardoor alles via de trackingcodes te volgen is en we binnen 2 a 3 werkdagen heel Europa kunnen voorzien van Formule 1 spullen. Voor bestellingen in Nederland rekenen we euro 5,75 aan verzendkosten en voor zendingen in Europa rekenen we euro 8,00 per pakket. Daar kan je niet voor rijden !

Formule1.nl shoppartner Formule1.nl shoppartner Reviewed by GPworld on december 01, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.