Laatste keer beurs Neuremberg

De speelgoed beurs in Nuremberg is ondertussen al afgelopen. Toch nog een paar artikelen die eruit springen:
True Scale had eerder al aangekondigd te gaan beginnen met een Ronnie Peterson collectie in de schaal 1/43. Bovenstaande afbeelding is om een beetje een idee te krijgen hoe dit eruit komt te zien.
Op de stand van Spark Models stond er een Tyrrell uit 1989 van Jean Alesi in een uitvoering die nooit eerder als model is gekomen.

Via een leverancier hebben we kunnen vragen aan de mensen van Hotwheels/ Mattel of er plannen zijn om in de schaal 1/18 oudere Ferrari Formule 1 modellen uit te brengen. (1992 en en ouder). Een hoop modellen zijn nooit in schaal 1/18 gekomen. Helaas was het antwoord dat ze alleen modern blijven doen.

Eind 2013 verloopt de Ferrari licentie voor Hotwheels. Ze weten nog niet of ze deze gaan verlengen. Stel je voor, dat dat niet zou gebeuren, dan zal het Ferrari verzamelen aardig ophouden. De meeste fabrikanten kunnen of willen die dure Ferrari licentie niet betalen, Hotwheels eigenlijk als enige wel. Afwachten maar!
In de schaal 1/18 is ondertussen de 1973 Jackie Stewart Tyrrell 006, wereldkampioen in de schaal 1/18 voor te bestellen op onze site. Het model is geproduceerd in de schaal 1/18 door True Scale Miniatures. Wanneer die precies komt is onbekend. Klik hier om te bestellen.
Laatste keer beurs Neuremberg Laatste keer beurs Neuremberg Reviewed by GPworld on februari 08, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.