Minichamps

Deze week komt er geen nieuw Rossi helmpje of andere Minichamps modellen meer binnen. Blijkbaar is er een pakket van Duitsland naar Nederlandse importeur met DHL zoekgeraakt of iets mee verkeerd gegaan. Hoe dan ook, geen nieuwe Minichamps spullen in Nederland, doorgeschoven naar volgende week!

Ja, toch maar een GPworld facebook pagina aangemaakt. Eens kijken of het echt een meerwaarde geeft naast websites, nieuwsbrieven, bloggen en twitteren. Nog niet 100% overtuigd dat het de genomen moeite waard zal zijn maar zo een beetje ieder bedrijf heeft tegenwoordig een facebook pagina dus misschien zit er wel iets in. Maar ja, ook niet echt van plan om bij een nieuw artikel dit in zesvoud te verspreiden.

Een hoop mensen nemen de informatie voorziening van GPworld voor lief, ook al zijn ze helemaal geen klant hier. Of je ziet onze gegeven informatie verschijnen bij andere webshops of in forums. Maar hoe je het ook wendt of keert, het kost gewoon geld. Je bent toch snel met zoeken en opmaak een uurtje per dag kwijt. Dus eens kijken hoe het met facebook gaat, of dat niet teveel extra moeite en tijd gaat kosten en uiteraard hoeveel mensen gaan volgen en of het de moeite is.

Klik hier om naar de facebook pagina te gaan.

Minichamps heeft het schema voor komende weken uitgegeven waar een aantal interessante items opstaan:
In de schaal 1/43 zit de 2011 Michael Schumacher Mercedes MGP W02 er aan te komen. Klik hier om te bestellen.
In de schaal 1/12, 2008 Valentino Rossi figuur, deze met T-shirt aan met op zijn rug het recept als chefkok om 8 keer kampioen te worden. Klik hier om te bestellen.

Verder komt dan nog:
1/43 2011 Sebastian Vettel Red Bull RB7, Malaysian Grand Prix
1/43 2011 Lewis Hamtilon McLaren Mp4/26, China Grand Prix
1/43 2011 Sebastian Vettel Red Bull RB7, Turkey Grand Prix
Minichamps Minichamps Reviewed by GPworld on maart 23, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.