Nieuwe zending Spark Models

Gisteren is de deelnemerslijst bekend gemaakt van de IndyCars in St. Petersburg komend weekend. Zoals verwacht 26 deelnemers en ook zoals verwacht geen Junior Strous op de grid. Strous, naar eigen zeggen de beste Nederlandse coureur die er is, riep afgelopen winter diverse keren dat hij of terecht zou komen in de Formule 1, of een plekje in de IndyCars zou hebben. Dan moet je wel echt goed zijn om zo vanuit de Dutch Radical door te stromen naar Formule 1 of IndyCars. Zijn laatste bericht op Twitter is dat hij wacht op "green light" van zijn teambaas. Niet komend weekend dus, getuige de startlijst en geen vrije auto's meer. Toch maar eens de voorzitter van zijn fanclub in Breda vragen hoe het zit.

Deze week komt er ook een zending van Spark Models binnen. De meeste modellen zijn al gereserveerd en uitverkocht maar 3 artikelen blijven over:
Allereerst de 1968 Ford GT40 in de fantastische GULF kleuren. Onderdeel van de Le Mans winaar reeks, won deze bolide met Rodriguez en Bianchi. Klik hier om te bestellen.
Ook komt dan eindelijk de nieuwe 2012 katalogus bij ons binnen. Raar verhaal maar twee dozen vol met deze katalogus waren meegenomen naar de speelgoedbeurs in Duitsland in februari. Op de Spark stand had iemand blijkbaar die dozen meegenomen waardoor er eerst weer nieuwe vanuit het verre oosten hier naar toe moesten komen. Klik hier om te bestellen.
Opnieuw komt in de schaal 1/18 van Spark Models de 1963 Lotus 25 van Jim Clark (Wereldkampioen dat jaar) binnen. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe zending Spark Models Nieuwe zending Spark Models Reviewed by GPworld on maart 21, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.